„Tűzcsiholóknak” gyűjtöttek adományokat a nyergesújfalui önkéntes tűzoltók

„A Nyerges ÖTE tagsága egy nemes cél érdekében gyűjtést szervezett a tiszadobi Tűzcsiholó Egyesület számára, akik többek között saját család nélkül, gondozottként felnövők, állami gondozásból kikerültek és rászoruló családok segítését vállalták magukra, szintén önkéntesként” – írja Nyerges Öte - Önkéntes Tűzoltó Egyesület oldal.

„A Nyerges ÖTE tagsága egy nemes cél érdekében gyűjtést szervezett a tiszadobi Tűzcsiholó Egyesület számára, akik többek között saját család nélkül, gondozottként felnövők, állami gondozásból kikerültek és rászoruló családok segítését vállalták magukra, szintén önkéntesként” – írja Nyerges Öte – Önkéntes Tűzoltó Egyesület oldal.

Tájékoztatásuk szerint a gyűjtésüket támogatta a Magyar Vöröskereszt Nyergesújfalui területi szervezete is, az adományok eljuttatásához pedig a nyergesújfalui önkormányzat biztosított járművet és az üzemanyagot.

A nyergesi csapat a napokban egy ajándékokkal, játékokkal, tartós élelmiszerrel, konyhai eszközökkel, ruhákkal megpakolt kisbusszal és egy személyautóval indult útnak Tiszadobra, ahol személyesen adták át az egyesület részére az összegyűlt rengeteg adományt.

„Köszönjük minden segítőnek a nagylelkű felajánlásokat és a logisztikai segítséget!” – közölték a nyergesújfalui önkéntesek

(Forrás és kép: Nyerges Öte – Önkéntes Tűzoltó Egyesület oldal)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!