Lujza

Hídlap

Ajándékcsomagot kapott a tokodaltárói szociális otthon

December 16-án szerdán dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője és Petrik József polgármester ajándékcsomaggal és gyümölccsel kedveskedett a tokodaltárói fogyatékos otthon lakóinak. Rossz-Balázs Krisztina telephely vezető egyedi naptárral köszönte meg, hogy idén is gondoltak rájuk.

Hirdetések

Dr. Völner Pál a közösségi oldalán azt írta, hogy a karácsonyi készülődéshez, díszek készítéséhez való alapanyagokat, gyümölcsöt, csokit és kisebb sporteszközöket vittek az otthon lakóinak. A csomagot a kapunál vette át tőlük Rossz-Balázs Krisztina.

„Az otthon lakóinak sokkal nehezebb volt ez az év, mint a legtöbb embernek. Az egészségük védelme érdekében most is látogatási tilalom van, így egyáltalán nem találkozhatnak a szeretteikkel. Hála illeti az otthon dolgozóit, amiért nemcsak ellátják őket, hanem a családtagok hiányát is igyekeznek pótolni!” – tette hozzá az országgyűlési képviselő.

Petrik József polgármester a Tokodaltáró nevű Facebook oldalán elmondta, hogy egy olyan 2021-es naptárat kaptak, amelyben az intézmény lakói és munkatársai szerepelnek. Megjegyezte, hogy, aki szeretné támogatni az intézmény alapítványát, ezeknek a szép naptáraknak (asztali, fali) vásárlásával megteheti. Végül az Otthon lakóinak és dolgozóinak áldott, boldog karácsonyt és egészségben gazdag új esztendőt kívánt.

(Forrás és kép: Dr. Völner Pál közösségi oldala és Tokodaltáró oldal)

Hirdetések
  • Elsodort egy kislányt Dorogon, helyszíni bírságot kapott a sofőr

    Ötvenezer forint helyszíni bírságot szabtak ki a rendőrök annak a járműnek a vezetőjére, aki március 1-jén késő délután elsodort egy gyalogost a Mária utca és Bécsi utca sarkánál található gyalogos-átkelőhelyen – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

    Hídlap
  • Lángra kapott egy dorogi családi ház tetőszerkezete

    Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete március 1-jén, hétfőn kora este Dorogon, a Bécsi úton – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Az esztergomi hivatásos tűzoltókon kívül nyergesújfalui lánglovagok is a helyszínre siettek.

    Hídlap