Fábián, Sebestyén

Hídlap

Autólopással indította volna az évet, elfogták a rendőrök

A dorogi nyomozók kamerafelvétel alapján néhány órán belül azonosították és elfogták azt a feltételezett elkövetőt, aki 2021. január 1-jén kora reggel megpróbált ellopni egy személygépkocsit Kesztölcön – írja a police.hu.

Hirdetések

A rendőrök újév első napján kora reggel kaptak bejelentést az esetről. Kiderült, hogy az elkövető beindította a személygépkocsi motorját, erre figyelt fel a tulajdonos, aki cselekménye közben megzavarta a férfit, így a tettes elmenekült.

A kiérkező rendőrök megtekintették a rendelkezésre álló kamerafelvételeket, amelyen látszott, hogy a férfi a közelben több autót is megpróbált kinyitni. Volt, amelyiket bezárt állapotban találta, de olyan is, amibe be tudott szállni, elindítania azonban nem sikerült.

A felvételek alapján a dorogi rendőrök azonosították, és néhány órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt, akivel szemben az alkalmazott kábítószergyorsteszt pozitív lett. A 20 éves B. Dávid ellen lopás vétség kísérlet és kábítószer birtoklása vétség elkövetés emiatt indult eljárás. A férfi beismerte a bűncselekmények elkövetését.

(Forrás és videó: police.hu)

(Borítókép: 24.hu)

Hirdetések