Február elsejéig maradnak a korlátozások

Február 1-jéig meghosszabbítják a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozó intézkedéseket, a középiskolákban is marad az online oktatás - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában az operatív törzs döntését.

Február 1-jéig meghosszabbítják a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozó intézkedéseket, a középiskolákban is marad az online oktatás – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában az operatív törzs döntését.

– Amíg nincs elegendő vakcina, addig ezeket a kereteket fenn kell tartani – mondta Orbán Viktor, majd arról is beszélt, hogy nem egyszerűen el akarja hárítani a válságot, hanem azt akarja, hogy 2021 egy kiemelkedően jó éve legyen a magyaroknak.

Az MTI tudósítása szerint a miniszterelnök azt mondta: „az első egy-két hónap még döcögni fog, de utána be kell gyújtani a rakétákat.”

A koronavírus elleni vakcina kapcsán Orbán Viktor közölte: szeretne mindenkit megnyugtatni, az oltások biztonságosak és szükségesek, és ha sor kerül rá, ő is beoltatja magát.

(Forrás: MTI)

(Borítókép: Orbán Viktor közösségi oldala)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!