Fábián, Sebestyén

Hídlap

Esztergomi sportboltból loptak, buszvégállomáson kapták el őket

Az esztergomi nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyben két személy is érintett lopás miatt: az elkövetők fizetés nélkül távoztak egy esztergomi sportboltból és magukkal vittek különböző ruházati termékeket.

Hirdetések

A police.hu azt írja, hogy a gyanú szerint egy 42 éves esztergomi és egy 29 éves tokodi férfi 2020. augusztus 6-án 10 óra körül lopási szándékkal ment be egy esztergomi sportboltba. Egy termékből az áruvédelmi eszközt kitépték, majd egy másikat is elrejtettek és fizetés nélkül távoztak.

Az áruház alkalmazottai észlelték a lopást és a két férfi után mentek, közben értesítették a rendőröket is. A járőrök a buszvégállomáson igazoltatták a két személyt és ráleltek az általuk ellopott termékekre is. A tolvajokat előállították a rendőrkapitányságra és lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A 42 éves F. Csabát már ismerik a hatóságok, ellene lopás miatt több eljárás is folyamatban van. Az Esztergomi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában elvégezte a szükséges eljárási cselekményeket és a keletkezett iratokat megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

(Forrás: police.hu)

(Borítókép: 24.hu)

Hirdetések