Albin

Hídlap

Bánföldi Szilárd vezetésével járhatjuk be a Bubik Színpad megújult előterét

Bár előadásokat jelenleg nem tarthatnak, az esztergomi Babits Mihály Színház társulatának tagjai most sem pihennek. Felújították a Bubik Színpad előterét, melyet Bánföldi Szilárd, a csapat egyik tagja videón keresztül mutatott be az érdeklődőknek.

Hirdetések

Bánföldi Szilárd rögtön említi, hogy tevékenyen telnek a napjaik, hiszen amellett hogy előadásokat újítanak és vesznek fel, amellett kellő időt és energiát is fordítottak arra, hogy egy kicsit renoválják a színházukat.

A videóban rögtön látható, hogy az alagsorba vezető lépcsőt ledfüzérekkel varázsolták hangulatosabbá, tisztasági festést is elvégeztek, sőt bordó függönyökkel díszítették a lépcső melletti falat.

A fogadótér is jelentős átalakuláson ment keresztül: a mennyezet és az oldalfalak fekete színben pompáznak. A bordó függönyök is kellemesebbé teszik a helyiség atmoszféráját és nem mehetünk el amellett sem, hogy a pénztár is új arculatot kapott. Nem hiányozhat róla a két „névadó” portréja sem, így Babits Mihály és Bubik István képével üdvözlik a látogatókat.

Bánföldi Szilárd a videó végén a társulat nevében megjegyezte, reméli, hogy minél hamarabb találkozhatnak a nézőkkel.

(Forrás: Babits Mihály Színház)

Hirdetések
  • Bizonytalan ideig nem lehet sátorhelyet foglalni a Pilismaróti-öbölben

    Nemrégiben közleményt adott ki a Fővárosi Horgászegyesületek Szövetsége (FŐHESZ) a pilismaróti sátorhely foglalással kapcsolatban, melyben hangsúlyozzák, hogy a vírushelyzet miatt elrendelt kijárási tilalomra való tekintettel bizonytalan ideig felfüggesztik a szolgáltatást.

    Hídlap
  • Egy pontot hozott el Békéscsabáról a Dorog

    1-1-es döntetlennel zárult Merkantil Bank Liga 26. fordulójában lejátszott Békéscsaba 1912 Előre SE – Dorogi FC találkozó. A hazaiak számára az ex-dorogi Kitl Miklós szerezte meg a vezetést, a dorogi Dlusztus András pedig a 90. percben egyenlített ki.

    Hídlap