Albin

Hídlap

Pénteken a 11-es út pilismaróti, másnap az esztergomi szakaszán történt baleset

Január 29-én, illetve másnap is történt anyagi káros baleset a 11-es számú főút Komárom-Esztergom megyei szakaszán – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől.

Hirdetések

Buóczné Miklán Erzsébet rendőr alezredes, megyei szóvivő megkeresésünkre elmondta, hogy pénteken Basaharc és Pilismarót között anyagi káros baleset történt, egy arra közlekedő jármű elütött egy vadat.

Szombaton a Rutin nevű applikáció jelezte, hogy 11 óra 15 perckor a 11-es főút esztergomi szakaszán anyagi káros közúti baleset történt: a rendőrség tájékoztatása szerint két személygépkocsi ütközött össze.

Hirdetések

  • Bizonytalan ideig nem lehet sátorhelyet foglalni a Pilismaróti-öbölben

    Nemrégiben közleményt adott ki a Fővárosi Horgászegyesületek Szövetsége (FŐHESZ) a pilismaróti sátorhely foglalással kapcsolatban, melyben hangsúlyozzák, hogy a vírushelyzet miatt elrendelt kijárási tilalomra való tekintettel bizonytalan ideig felfüggesztik a szolgáltatást.

    Hídlap
  • Egy pontot hozott el Békéscsabáról a Dorog

    1-1-es döntetlennel zárult Merkantil Bank Liga 26. fordulójában lejátszott Békéscsaba 1912 Előre SE – Dorogi FC találkozó. A hazaiak számára az ex-dorogi Kitl Miklós szerezte meg a vezetést, a dorogi Dlusztus András pedig a 90. percben egyenlített ki.

    Hídlap