Albin

Hídlap

Már drónnal is keresik Szilágyi Piroskát, az eltűnt esztergomi nőt

Nagyszabású keresőakcióval próbáltak rálelni január 30-án szombaton az egy hete eltűnt Szilágyi Piroskára – írja a Dorogi-medence. A kutatásból a rendőrség, a polgárőrség és az önkéntes tűzoltók a Kulcsár Kutató- Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány is kivette a részét, a keresés vasárnap is folytatódik.

Hirdetések

A portál Kulcsár József, a Kulcsár Kutató- Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány kurátorától megtudta, hogy az egyik keresőkutya a hölgy lakásától szagot fogott és mintegy négy kilométeren keresztül irányt mutatott Esztergom-Kertváros térségében. Az eb egy lápos-mocsaras területhez vezette őket, ahonnan a körülmények miatt nem tudtak tovább menni.

A keresés vasárnap is folytatódik és a kérdéses területet drónnal vizsgálja át a rendőrség. A sárisápi önkéntes tűzoltók a közösségi oldalukon számoltak be arról, hogy ők is részt vettek a keresésben. Az általuk közzétett fotón is látszik, hogy a vasútvonal melletti cserjés-erdős területet is átvizsgálták.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik tudják, hogy hol tartózkodhat Szilágyi Piroska. Bejelentés tehető a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

(Borítókép: Sárisáp ÖTE)

(Forrás: Dorogi-medence/Sárisáp ÖTE)

Hirdetések
  • Bizonytalan ideig nem lehet sátorhelyet foglalni a Pilismaróti-öbölben

    Nemrégiben közleményt adott ki a Fővárosi Horgászegyesületek Szövetsége (FŐHESZ) a pilismaróti sátorhely foglalással kapcsolatban, melyben hangsúlyozzák, hogy a vírushelyzet miatt elrendelt kijárási tilalomra való tekintettel bizonytalan ideig felfüggesztik a szolgáltatást.

    Hídlap
  • Egy pontot hozott el Békéscsabáról a Dorog

    1-1-es döntetlennel zárult Merkantil Bank Liga 26. fordulójában lejátszott Békéscsaba 1912 Előre SE – Dorogi FC találkozó. A hazaiak számára az ex-dorogi Kitl Miklós szerezte meg a vezetést, a dorogi Dlusztus András pedig a 90. percben egyenlített ki.

    Hídlap