Albin

Hídlap

Körözött személyt kaptak el a rendőrök Esztergom-Kertvárosban

Mozgalmas napjuk volt az Esztergomi Rendőrkapitányság járőreinek 2021. január 31-én, hiszen körözött személyt kaptak el, illetve megállítottak egy olyan sofőrt is, akit korábban eltiltottak a vezetéstől – írja a police.hu.

Hirdetések

Az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei vasárnap 14 órakor Esztergom-kertvárosban a, Damjanich utcában ellenőriztek egy helyi férfit. Kiderült, hogy ellene a Tatabányai Törvényszék elfogatóparancsot adott ki, ezért az egyenruhások a körözött személyt előállították a rendőrkapitányságra majd őrizetbe vették.

A járőrök január 31-én délután az esztergom-kertvárosi Temesvári úton ellenőriztek egy  személygépkocsival közlekedő helyi lakost. Az igazoltatás során kiderült, hogy a sofőrt az Esztergomi Rendőrkapitányság eltiltotta a vezetéstől. A rendőrök a körözött személyhez hasonlóan a 20 éves férfit is előállították a rendőrkapitányságra. A kocsi vezetőjét járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vették.

(Forrás: police.hu)

Hirdetések
  • Bizonytalan ideig nem lehet sátorhelyet foglalni a Pilismaróti-öbölben

    Nemrégiben közleményt adott ki a Fővárosi Horgászegyesületek Szövetsége (FŐHESZ) a pilismaróti sátorhely foglalással kapcsolatban, melyben hangsúlyozzák, hogy a vírushelyzet miatt elrendelt kijárási tilalomra való tekintettel bizonytalan ideig felfüggesztik a szolgáltatást.

    Hídlap
  • Egy pontot hozott el Békéscsabáról a Dorog

    1-1-es döntetlennel zárult Merkantil Bank Liga 26. fordulójában lejátszott Békéscsaba 1912 Előre SE – Dorogi FC találkozó. A hazaiak számára az ex-dorogi Kitl Miklós szerezte meg a vezetést, a dorogi Dlusztus András pedig a 90. percben egyenlített ki.

    Hídlap