Idegenben győzte le a Szentlőrinc csapatát a Dorog

Kétgólos sikert könyvelhetett el a Dorogi FC a Szentlőrinc csapatának otthonában. A Merkantil Bank Liga 28. fordulójában megrendezett alsóházi rangadón Zuigeber és Szedlár találatával dőlt el a három pont sorsa.

Az első dorogi helyzetre mindössze a 3. percig kellett várni. Csillag Dárius 23 méterről végzett el szabadrúgást, de a próbálkozás nem jelentett gondot Hajagosnak, a szentlőrinci hálóőrnek. A 22. percben a hazaiak kerülhettek volna előnybe, csakhogy Borsos bravúrosan hárította Harsányi 22 méteres pontrúgását, az újabb lövést is magabiztosan kivédte. Ezt követően az első félidő viszonylag eseménytelenül telt el.

A második játékrészben nagyobb fokozatra kapcsolt a Dorog, a 64. percben pályára lépett Zuigeber Ákos, öt perc elteltével előnyhöz juttatta a csapatát. A játékos egy baloldali beadásra érkezett, majd a bal kapufánál a bal alsó sarokba kívánta juttatni a labdát. Bár a szentlőrinci kapus gyorsan kiütötte a játékszert, a partjelző jelezte, hogy a labda áthaladt a gólvonalon (0:1). Érdekesség, hogy a hazai hálóőr reklamálásért még sárga lapot is kapott.

A Dorog a 79. percben adta meg a kegyelemdöfést a Szentlőrincnek. Zuigeber remek gólpasszt adott, a kölcsönbe visszatérő Szedlár Zoltán pedig 6 méterről a jobb alsó sarokba lőtt (0:2). A 91. percben ismét Zuigeber veszélyeztetett, de egy remek csel után a kapu fölé bombázott.

Végeredmény: Szentlőrinc SE 0:2 Dorogi FC

(Forrás: Nemzeti Sport Online)

(Borítókép: szentlorincse.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!