Több mint 140 milliós kormányzati támogatást biztosítanak a szokolyai bölcsőde és óvoda építési költségeire

„Sok darabból áll össze a szokolyai bölcsőde és óvoda építési költsége, de most úgy látszik, az utolsó mozaik is a helyére kerül. Megjelent a 1079/2021. (II. 27.) Korm. határozat, mely a beruházás támogatására 143.784.000 Ft vissza nem térítendő kormányzati támogatást biztosít” – jelentette be Rétvári Bence.

Dunakanyar térségének országgyűlési képviselője közösségi oldalán azt írta: „ Nagy könnyebbség lesz ez sok kisgyermekes szokolyai család számára. Folytatódhat az építkezés!”.

A szokolyai önkormányzat szintén örömmel osztotta meg a hírt. A Szokolya hivatalos oldala nevű Facebook oldalon azt írták, hogy a támogatás révén csodaszép intézménye lesz a falunak.

„Köszönjük Rétvári Bence országgyűlési képviselőnk, Kovácsné Bárány Ildikó bölcsődei biztos asszony, Pogácsás Tibor államtitkár úr és Dr. Dukai Miklós h. államtitkár úr segítségét és támogatását a céljaink eléréséhez. A fejlesztést követően a megemelkedett gyermeklétszám kapcsán is biztosítani tudjuk a megfelelő méretű és számú csoportszobákat. Köszönjük!” – közölte az önkormányzat.

(Forrás és képek: Rétvári Bence közösségi oldala/Szokolya hivatalos oldala)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!