Második helyen zárta az alapszakaszt a dági röplabda csapat

A DÁG KSE NB I-es csapata utolsó alapszakaszbeli mérkőzésén 3:0-s arányban győzte le a MEAFC-Miskolc csapatát, ezzel második helyen zárt. A klub tájékoztatása szerint az alakulat az Extraliga kvalifikáló körében folytatja tovább a szezont.

Kezd visszatérni a régi, érmekkel szegélyezett útra a dági felnőtt röplabda csapat, ami néhány évvel ezelőtt megszűnt és melyet alapjaitól építettek újjá. Az idei szezonban az NBI-ben vitézkedő 12 mérkőzésen összesen 23 pontot szerzett: a szeptember 27-i évadnyitó bajnokin 3:1-re múlták felül a Szolnokot, majd a 2. fordulóban idegenben kikaptak a KISTEXT-től (3:0). Aztán jött a Sümeg elleni diadal (3:0), a Szeged elleni 0:3-as siker.

Az október 18-i találkozót követően majdnem egy hónapot pihent a csapat, majd november 13-án a Szolnok elleni vereséggel tértek vissza (3:2). A következő fordulóban a KISTEXT ellen sem volt szerencséjük (0:3), ám november 29-én a Sümeg elleni idegenbeli találkozón megtörtént a jég (0:3).

Mikulás napján újra kikaptak a Szegedtől (1:3), február 14-én, az új esztendő első tétmérkőzésén a Miskolcot legyőzték (3:1). Február 20-án a MÁV Előrét elverték idegenben (0:3), február 28-án hazai pályán viszont vereséget szenvedtek ellenük (2:3), Az alapszakaszt március 5-én a Miskolc elleni győzelemmel (0:3) zárták.

Az Extraliga kvalifikáló körben a Dág a DEAC-cal, a DKSE-vel, a Kecskeméttel, a KISTEXT-tel és a MÁV Előrével csap majd össze. Az első fordulót március 17-én rendezik, a Dág a DKSE-hez látogat.

Hajrá Dág!

(Forrás és kép: Dág KSE röplabda szakosztály Facebook oldal/hunvolley.info)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!