Kiütötte a Solymárt az Esztergom

A hétközi fordulóban 42:25-re ütötte ki hazai pályán az Esztergomi Vitézek RAFC felnőtt női kézilabda csapata a Solymár alakulatát. A vendéglátók magabiztos játékkal verték ellenfelüket és bebiztosították első helyüket a tabellán.

A csapat a megszokottak szerint készült a korábbi fordulókból elhalasztott bajnokira, melyet csütörtökön, edzésidőpontban pótoltak. A mérkőzésre a megszokott módon készültek és számítottak arra, hogy a Solymár zavaró, vagy esetleges nyitott védekezéssel próbál majd fogást találni rajtuk.

Ábrahám Szilviának, a csapat kapitányának betegség miatt ki kellett hagynia a találkozót, melyen most is több játéklehetőséghez jutottak a fiatalok, ráadásul remek helyt is álltak.

–A nagyrészt fiatalokból álló solymári csapat több taktikával készült ellenünk. De mindegyikre tudtunk reagálni. A mérkőzésen látszódott a két alakulat közti különbség – mondta Mezőségi Irén, az Esztergom edzője.

A mérkőzés képe a következőképpen alakult: a hazai csapat hamar 2:0-s előnyre tett szert, majd a 8, percben 5:1, a 15. percben 10:4 volt az állás, 30 perc elteltével 22:15 volt az eredmény. A második játékrészben is dominált az Esztergom, a 35. percben már 26:18, a 42. percben 30:20, míg az 50. percben 34:22 volt az állás.

Végeredmény: Esztergomi Vitézek RAFC 42:25 (22:15)

Csiki Renáta 12, Osvald Zsanett, Sipos Krisztina és Takács Angéla 5-5-5, Tóth Borbála, Szilágyi Vivien, Horváth Mónika 3-3-3, Barczi Annamária, Törőcsik Zsófia 2-2, Mátyás Anna és Horváth Kitti pedig 1-1 gólt szerzett.

Mezőségi Irén: – Hétközi fordulóban, edzésidőpontunkban játszottuk le az elmaradt bajnokit. Motiváltan, jó formában kézilabdázunk hetek óta. Jó csapattá értünk. Gratulálok mindenkinek.

(Képek: beküldött felvételek)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!