Csak döntetlenre futotta a Dorognak a Szombathelyi Haladással szemben

Tatabányai albérletében 0:0-ás döntetlent játszott a Dorogi FC, a tabella nyolcadik helyén álló Szombathelyi Haladással. A vendégek mindent megtettek, hogy bevegyék a dorogi kaput, a hazai védelem viszont jól teljesített.

A március 14-én, a Grosics Gyula Stadionban megrendezett találkozón két jó formában lévő alakulat csapott össze egymással. Az első igazán nagy szombathelyi ziccerig a 14. percig kellett várni, akkor nagy kavarodás alakult ki az ötös vonalán belül, a labda csak centikkel ment a kapu mellé.

A 29. percben ismét a vendégek veszélyeztettek, Dragóner átemelte a labdát a dorogi kapuson, de a dorogi védők tették a dolgukat. A 45. percben Szedlár bal oldalról, éles szögből adta be a labdát, de Verpecz, a szombathelyiek kapusa résen volt.

A második játékrész elején a Dorog játszott jobban, de a hajrában ismét feltámadt a Haladás. Az 59. percben Kanalos (Dorog), míg egy perccel később Németh (Haladás) is próbálkozott, de mindkét esetben hárították a lövéseket a kapusok. A találkozó végül viszonylag eseménytelenül, gól nélkül zárult.

(Forrás: Nemzeti Sport Online)

(Borítókép: Dorogi FC Facebook oldala)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!