Kitüntetést kapott Horváth Szeder Gábor

A honvédelem támogatása érdekében végzett tevékenysége elismeréseként a Honvédelemért Kitüntető Cím III. fokozatával tüntették ki Horváth Szeder Gábort, a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Esztergomi Járási Hivatalának vezetőjét, az Esztergom Járás Helyi Védelmi Bizottságának elnökét.

Dr. Kancz Csaba kormánymegbízott közösségi oldalán számolt be arról, hogy az idei esztendőben március 15-i nemzeti ünnepünk alkalmából díjazták a kollégákat. Horváth Szeder Gábor mellett Hajasné Dr. Hertelendi Valéria, a Tatabányai Járási Hivatal vezetője is kitüntetést kapott, mégpedig Dr. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter elismerő oklevelében részesítette őt.

Horváth Szeder Gábor 1978-ban született Esztergomban. 2000-ben a Nyugat-Magyarországi Egyetemen földmérő mérnökként diplomázott. 1996-tól a Geodézia és Térképészeti Rt.-nél földmérőként, majd 2004-től a Komárom-Esztergom Megyei Földhivatal földmérés ügyi ügyintézőjeként és szakfelügyelőként dolgozott. 2011-től járási hivatalvezetői kinevezéséig a Dorogi Körzeti Földhivatal vezetője volt.

(Forrás: Dr. Kancz Csaba közösségi oldala/kormanyhivatal.hu)

(Kép: Dr. Kancz Csaba közösségi oldala)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!