Motoros baleset történt a Dobogókőre vezető úton

Március 27-én, szombaton délután 13 óra körül motorkerékpáros baleset történt az 1111-es út 24. kilométerszelvényében – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól. Kiderült, hogy a jármű lesodródott az útról és szalagkorlátnak ütközött.

A balesett kapcsolatban megtudtuk, hogy a motort vezető férfi és utasa Esztergom felé haladt, a sofőr pedig nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedett. Az ütközés következtében az utas megsérült.

Információink szerint szombaton a Víztároló utcában is riasztották a  rendőröket. Racsné Galambos Gréta, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője ezzel az esettel kapcsolatban közölte: az utcából valóban érkezett bejelentés, de a járőr kiérkezésekor a bejelentő már nem volt a helyszínen, balesetre utaló adat nem merült fel.

A Dorogi-medence úgy tudja, hogy a hétvégén ezeken kívül további balesetek is bekövetkeztek a térségben. Március 27-én, szombaton Dömösön a 11-es úton egy motoros manőver közben hátulról nekiütközött egy kocsinak. A férfit könnyű sérülésekkel szállították kórházba.

Vasárnapra reggel háromnegyed hatkor pedig Süttőn, a Bikoli úti majornál egy fiatal férfi személygépkocsival távközlési oszlopnak csapódott. Az esethez a nyergesújfalui hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet. A baleset során a sofőr megsérült, őt kórházba vitték.

(Forrás: Hídlap/Dorogi-medence)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!