Adományokat gyűjtenek a váci kórház COVID részlegének

Gyűjtést szerveznek a váci Jávorszky Ödön Kórház COVID részlegének és az összes dolgozónak Nagymaroson – hívta fel a figyelmet a kezdeményezésre a Közösen Letkésért Egyesület. Azt kérik, fogjunk össze most azokért, akik éjt nappallá téve dolgoznak értünk.

A Közösen Letkésért Egyesület gyűjtéssel kapcsolatos bejegyzését változtatás nélkül közöljük:

„Sziasztok!

Gyűjtést szerveznek a váci kórház COVID részlegének és az összes dolgozónak Nagymaroson. Van kedvetek csatlakozni? A meglepetéseket elosztanánk a kórház, a letkési orvosi rendelő és a szobi mentőállomás kollégái között. Amennyiben velünk tartotok, a felajánlásokat leadhatjátok Letkésen, a Dózsa utca 47. szám alatt (kérünk benneteket, itt üzenetben vagy a 06303092727-es telefonszámon egyeztessünk az időpontról). A csomagokat mi eljuttatjuk a rendelőnek, a mentőállomásnak és Nagymarosra a kezdeményezőknek. Kérjük, írjátok rá, hogy kinek szánjátok és aszerint készítjük össze őket.

Íme a nagymarosiak felhívása a részletekről:

“Sziasztok!

Gyűjtést szervezek a váci kórház COVID részlegének. Pontosabban nem csak kifejezetten ennek a részlegnek, hanem minden dolgozónak (a takarítóktól kezdve az orvosokig/vezetőkig), akik a kialakult súlyos helyzetben is kitartóan végzik hivatásukat. Apró gesztus lenne ez részünkről, cserébe áldozatos munkájukért. Szeretném, ha egy kicsit éreznék hálásak vagyunk az erőn felül nyújtott teljesítményükért.

Ami szerintem jól jöhet :

Csak tartós élelmiszer

Például:

– kávé (3in1, dobozos)

– energia ital

– csokik

– egyéb édességek

– kekszek

– müzliszeletek/zabszeletek/energia szeletek

– dobozos üdítők, ásványvíz

Stb.

Ráadásként csempészhetnénk az adományok közé némi személyességet. Gondolok itt kedves üzenetekre, képeslapokra, gyerekrajzokra.

Az adományokat én gyűjtöm itthon, de el is megyünk érte ha szükséges. Kapcsolatban vagyok a kórház ellátási osztályvezetőjével, ő lesz segítségünkre a felajánlások elosztásban.

Örülök, ha csatlakoztok hozzánk!

U.i.: Kifelejtettem a leírásból, hogy a Húsvéti hosszúhétvége előtti nap szeretném bevinni. Tehát első körben eddig tart a felajánlások gyűjtése.”

(Forrás: Közösen Letkésért Egyesület)

(Borítókép: vaci-naplo.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!