Völner Pál: a vállalkozások és a munkavállalók is számíthatnak ránk a bajban

„A gazdaság támogatása egyet jelent a munkahelyek, a magyar családok megélhetésének védelmével. A járvány miatt kialakult helyzetben a cégek több fajta kormányzati segítségre is számíthatnak.” – jelentette ki közösségi oldalán dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője.

Az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára ismertette, hogy csak az ágazati bértámogatást már mintegy 132 ezer embernek igényelték a vállalatok, és a megítélt támogatások 99 százalékát, összesen több mint 52 milliárd forintot már ki is fizetett az állam.

Dr. Völner Pál március 29-én, hétfőn dr. Szerencsés Lászlóval, a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökével is egyeztettem telefonon a térség helyzetéről. A KEMKIK elnökétől megtudta, hogy sok cég érdeklődik a lehetőségek iránt, és sok a pozitív visszajelzés a támogatásokról.

„Kérte, hogy én is jelezzem, ahol csak lehet, hogy az info@kemkik.hu email-címre is várják a kérdéseket, legyen szó akár a bértámogatásról, akár az újraindítási gyorskölcsönről – mindenben segítenek, amiben tudnak. Hajrá, magyar vállalkozások!” – tette hozzá dr. Völner Pál.

(Forrás: dr. Völner Pál közösségi oldala)

(Borítókép: Korábbi felvétel, dr. Völner Pál és dr. Szerencsés László)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!