Nyúltúrára várják az érdeklődőket Sárisápon

Bár a csütörtöki, kora nyári idő már a múlté, Húsvét hétvégéjén a szelesebb és felhősebb időben is érdemes kirándulni egyet a szabadban. A Háromkőtúra Egyesület Sárisápon például Nyúltúrára várja az érdeklődőket.


A civil szervezet Nyúltúra nevű Facebook eseménye szerint április 3-5. között előre kijelölt útvonalat teljesíthetnek azok, akik az említett időszakban ellátogatnak Sárisápra. A járványhelyzet miatt nincs csoportos rajt, mindenki egyénileg, az általa kiválasztott időpontban kirándulhat és a biztonság érdekében nincsenek ellenőrző pontok sem. A rügyező bokrok között viszont apró meglepetések bukkannak fel.

A kilenc kilométeres távot kisgyermekes családok is könnyen teljesíthetik, az útvonal pedig a Janza-patak hídjától (Epöli utca-Május 1. sor) indul. A térképet le lehet tölteni .gpx fájlformátumban, melyet a megfelelő applikáció használatával telefonon is megnyithatunk.

A szervezők egyébként április 3-án, az egyesület Facebook oldalán azt írták, hogy változott az útvonal, az aszfaltutat a természetre cserélték. A legfrissebb információk is szintén a Facebook oldalukon érhetők el.

(Forrás és kép: Háromkőtúra Egyesület)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!