Vezetéstől eltiltott sofőröket kaptak el a rendőrök

2021. április 4-én, vasárnap Pilismaróton és Esztergom-Kertvárosban is elkaptak a rendőrök egy-egy sofőrt, akiket korábban eltiltottak a vezetéstől. A police.hu tájékoztatása szerint a szabálysértés elkövetése miatt mindkét személyt őrizetbe vették.

Az esztergomi járőrök vasárnap délelőtt figyeltek fel Pilismaróton egy robogóval közlekedő fiatalra és utasára, akik nem viseltek bukósisakot. Igazoltatás közben kiderült, hogy a segédmotoros-kerékpárt vezető 16 éves helyi fiút korábban eltiltották a vezetéstől és 2022 februárjáig nem is ülhetne volán mögé. Az említett személyt előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

Vasárnap Esztergom-Kertvárosban is elkaptak egy szabálytalankodót. A személygépkocsival közlekedő férfi igencsak pórul járt: a járőrök megállapították, hogy a járművet korábban ideiglenesen kivonták a forgalomból, valamint azt is, hogy állapota miatt balesetveszéllyel járhat az autóval való közlekedés. A jármű abroncsai kopottak, a lámpabúrái töröttek voltak és hiányzott az egyik ablaktörlő lapát is.

Ez még nem minden, hiszen a 32 éves sofőr iratainak ellenőrzésekor az is kiderült, hogy eltiltás hatálya alatt áll, ezért előállítását követően szabálysértési eljárást indítottak ellene, és őrizetbe vették.

(Forrás: police.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!