Körözött férfit és szabálytalankodót kaptak el a rendőrök

Április 5-én, hétfőn Dorogon a helyi rendőrök egy körözött férfival szemben intézkedtek, míg Esztergomban egy szabálytalan közlekedőt kapcsoltak le – írja a police.hu. Az egyenruhások mindkét személyt őrizetbe vették.

A dorogi járőrök hétfőn reggel a Bécsi úton ellenőrizték azt a helyi lakost, aki ellen a Tatabányai Törvényszék zaklatás elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A 42 éves férfit elő is állították a rendőrkapitányságra.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei ugyanezen a napon délelőtt Esztergomban, a Kassai úton intézkedtek azzal a helyi gépjárművezetővel szemben, aki a behajtani tilos közlekedési jelzőtáblát figyelmen kívül hagyta. Az egyenruhások ezért helyszíni bírsággal sújtották.

Az iratok ellenőrzése során azt is megállapították, hogy a jármű műszaki érvényessége lejárt, nem kötöttek rá kötelező felelősségbiztosítást, valamint a sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik, őt az Esztergomi Rendőrkapitányság a vezetéstől eltiltotta. A 30 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt, a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vették.  

(Forrás: police.hu)

(Borítókép: 24.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!