Hatalmas bravúr: legyőzte a Debrecent a Dorogi FC

Tatabányai albérletében 2:0-ás győzelmet könyvelt el a Dorogi FC a szebb napokat is megélt Debreceni VSC-vel szemben. Az április 7-i találkozón az első félidő hajrájában emberhátrányba kerültek a vendégek és végül ez okozta a vesztüket.

Az előző szezonban még NB I-ben szereplő Loki már a mérkőzés első perceiben nagy nyomást helyezett a Dorogra és a csapat az első játékrészben több kisebb helyzetet is kialakított. A szünethez közeledve visszavett az iramból a vendég alakulat, bár így is irányították a találkozót.

A 38. percben Kusnyirt idő előtt az öltözőbe küldte a játékvezető, a debreceni játékos begyűjtötte a második sárgalapját, így mehetett is zuhanyozni. A kiállítás jelentős mérsékben befolyásolta a mérkőzés képét: a 71. percben a csereként szóhoz jutó Szedlár Zoltán a bal oldalon iramodott meg, majd középre tett labdáját Tony Kanalos lőtte a kapuba (1:0).

A kegyelemdöfést Szerencsi Miklós adta meg a 96. percben, aki élt a lehetőséggel, túljutott a szétesett debreceni védelmen és megszerezte a mérkőzés utolsó gólját (2:0).

(Forrás: Nemzeti Sport Online)

(Borítókép: dorogifc.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!