Völner Pál: megoldást kell találni Pilisszentlélek helyzetére

„Kérjük a Piliszentlélekre kirándulókat, hogy maradéktalanul tartsák be a járványügyi előírásokat és óvják a környezetet is!” – közölte dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője a közösségi oldalán, utalva arra, hogy egyre nagyobb tömeg fordul meg az Esztergomhoz tartozó faluban.

Az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára arra kéri a látogatókat, legyenek tekintettel arra, hogy a tényleg gyönyörű fekvésű hely alapvetően sok családnak – az elvileg nyugalmat adó, csendes – otthona.

„A népszerű sorozat miatt, pláne a koronavírus-járvány alatt, megsokszorozódott a túrázók, sétálók száma, és sajnos vannak köztük olyanok is, akik egyáltalán nincsenek tekintettel a helyiekre.” – tette hozzá.

Dr. Völner Pál megjegyezte, hogy április 9-én egy igazi lokálpatriótával beszélgettek arról, hogy hogyan lehetne rendbe hozni a kialakult helyzetet, korábban pedig Hernádi Ádám polgármesterrel és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. illetékeseivel egyeztetett a lehetőségekről.

„Az önkormányzatnak Pilisszentlélek helyzetére olyan megoldást kell találnia, amely egyaránt szolgálja a helyiek nyugalmát és a normális turizmust. Mint a térség országgyűlési képviselője, mindenképpen segíteni fogom őket ebben a munkában!” – jelentette ki az országgyűlési képviselő.

(Forrás és kép: Dr. Völner Pál közösségi oldala)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!