Győri albérletében remizett a Dorog a Szolnokkal

A Merkantil Bank Liga 33. fordulójában a 13. helyen álló Dorog ezúttal a győri Alcufer Stadionban fogadta a 10. helyen álló Szolnoki MÁV csapatát. Már az első félidőben kialakult a végeredmény: a 27. percben vezetést szereztek a vendégek, míg a Dorog két perccel később kiegyenlített.

A találkozó elején a szolnokiak birtokolták többet a játékszert, ám mégis a Dorog jutott el két helyzetig, majd fordult a kocka és inkább a hazaiak domináltak. Az első gólig egészen a 27. percig kellett várni, amikor is Lakatos jobboldali szöglete után középen sikerült Nováknak tovább csúsztatni a labdát, a hosszú kapufánál álló Kónya pedig fél méterről játszi könnyedséggel passzolt a kapuba (0:1). A szolnoki gól feltüzelte a Dorogot: a 29. percben Szerencsi remek indítása után Zuigéber a jobb szélről tört kapura és 14 méterről megszerezte az egyenlítő találatot (1:1).

A második félidő elején ismét a Szolnok játszott mezőnyfölényben és bár a Dorog állt legközelebb az újabb gólszerzéshez, már egyik oldalon sem rezzent meg a háló. Bátran kijelenthetjük, hogy igazságos döntetlen született.

(Forrás: Nemzeti Sport Online)

(Borítókép: Dorogi FC Facebook oldal)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!