Véroxigénszint mérőt és maszkokat kapnak a hátrányos helyzetben lévők

Április 23-án, pénteken délelőtt Popovics György a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés és a felzárkózási fórum elnöke egy vér-oxigénmérőt, FFP2-es és sebészeti maszkokból álló csomagot adott át Duka Lászlónak a Komárom-Esztergom Megyei Roma Önkormányzat elnökének.

A Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzati Hivatal tájékoztatása szerint a hátrányos helyzetűeket segítő Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) projekt április 30-ával zárul, ennek kapcsán a megyei önkormányzat megköszöni a projektben együttműködő szervezeteknek a megvalósításban való aktív részvételüket.

A projekt célcsoportjait képviselő 50 szervezetnek adnak át egy-egy csomagot, benne a munka elismeréséül egy oklevél és ebben a nehéz időkben hasznos eszközök, szájmaszkok, véroxigénszint mérők találhatók. Összesen 50 db vér-oxigénmérőt, 2500 db FFP2-es maszkot és 7500 db sebészeti szájmaszkot osztanak így szét a célcsoportok számára.

A logózott környezetbarát táskába került a projekt vadonatúj most elkészült tájékoztató kiadványa is. A csomagokat Borsó Tibor a projekt szakmai vezetője, Csapucha Árpád felzárkózási munkatárs és Hummel Rudolf projektmenedzser viszi ki személyesen a célcsoportokat képviselő szervezeteknek, többek között Tatabányára, Tatára, Oroszlányba, Kisbérre, Tárkányra, Etére, Komáromba, Nyergesújfalura és Esztergomba.

(Forrás és kép: KEMÖH)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!