Az Esztergomi Angyalkert Óvoda is csatlakozott a Jerusalema kihíváshoz

2020 legjobb táncos kihívása volt a Jerusalema című dal, melynek koreográfiáját civil szervezetek, munkahelyi alkalmazottak is elsajátították már. Az illusztris társasághoz ezúttal az Esztergomi Angyalkert Óvoda is csatlakozott, a feladatot pedig tökéletesen teljesítették.

A DJ Master KG és Nomcedo néven ismert előadók talán nem is sejtették, hogy szerzeményük meghódíthatja a világot. Láttunk már néhány hóbortot – sörivó challenge, jeges kihívás, harlem shake – melyekkel több millió, avagy milliárd embert szólítottak meg és itthon is volt jó néhány követőjük.

A Jerusalema örömtánc mozgalom (persze jó értelemből) mégis kilóg a sorból. Az autentikus dallamot, ha valaki meghallja, biztosan nem felejti el és szinte rögtön érzi a lábában a ritmust. Vannak csoportok, akik az angolai Fenómos do Semba nevű tánccsoport példáját követve tányérral a kezükben ropják a lépéseket, mások anélkül teljesítik a kihívást.

Jó hír, hogy városunkban is akadnak követői a legújabb kampánynak. Az Esztergomi Angyalkert Óvoda YouTube-on tette közzé a saját tánckihívását. A dolgozók és az óvodások is remélik, hogy egy kis mosolyt csaltak az érdeklődők arcára.

(Forrás: Esztergomi Angyalkert Óvoda)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!