Vasúti átjáró korszerűsítés miatt módosul a menetrend

Május 8-án és 9-én, továbbá 15-én és 16-án Almásfüzitő felső és Komárom-Rendező állomások között pályafelújítást végeznek, emiatt módosul az almásfüzítői vasútvonalon közlekedő vonatok menetrendje – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága.

Mint azt a vasúttársaságtól megtudtuk, a szakemberek Almásfüzítő felső megállónál korszerűsítik a vasúti átjárót, hogy a közlekedők minél zökkenőmentesebben, kényelmesebben haladhassanak át rajta.

A módosítás értelmében a Székesfehérvárról érkező, Komáromból Esztergomba 11:58 perckor tovább induló, és az Esztergomból Székesfehérvárra 14:13-kor induló személyvonat módosított menetrend szerint közlekedik.

A MÁV hirdetménye itt érhető el.

A MÁV továbbá közölte, hogy a Budapest–Vác–Szob vonalon május 8-án és 9-én, majd 29-én és 30-án egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. A Nyugati pályaudvarról 8:28 órakor induló gyorsított vonat Szob helyett csak Nagymarosig közlekedik.

A Szob felé közlekedő vonatok Nagymaroson várakoznak, a bevárják a Szobról érkezőket, ezért Szobról 15 óráig 1 perccel, 15 óra után 10 perccel korábban indulnak a vonatok, viszont Nagymarostól már a menetrend szerint közlekednek. Néhány reggeli és késő esti Budapest felé közlekedő vonat kivételével a Nyugati pályaudvar és Nagymaros között változatlan menetrend szerint közlekednek a vonatok.

A szobi vonallal kapcsolatos hirdetmény itt érhető el.

(Forrás: MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!