Új mosó-szárító gépet adott át dr. Völner Pál az esztergomi mentősöknek

Dr. Völner Pál május 8-i ellátogatott az esztergomi mentőállomásra, majd öt nappal később, május 13-án, csütörtökön visszatért a Hősök terén található épületbe és egy új mosó-szárító géppel lepte meg az ott dolgozókat. A multifunkciós készülék nagy segítséget jelent a mentősöknek.

Az esztergomi mentőállomás dolgozói az előző látogatás alkalmával meséltek arról, hogy milyen rendkívüli terheléssel jár számukra a koronavírus okozta helyzet. Dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője megtapasztalta, hogy nemcsak az egyes munkatársakon van óriási súly, hanem magán az egész szervezeten, az Országos Mentőszolgálaton is. Méltatta az egészségügyi dolgozókat és a mentőket, hiszen emberfeletti teljesítményt nyújtottak az elmúlt bő évben.

 „Turi Lajos táti polgármester úrral – aki maga is mentőtiszt – éppen ezért döntöttünk úgy, hogy megpróbálunk egy kis terhet levenni a vállukról. Hogy a Mentőszolgálat munkatársainak minél kevesebb üggyel kelljen bajlódniuk, én a kollégáimmal egy új mosó-szárító gépet vásároltam nekik, az előző gépük ugyanis elromlott. Turi polgármester úr pedig arról gondoskodik, hogy az épületen szükséges kisebb munkálatok mielőbb el legyenek végezve.” – válaszolta lapunknak dr. Völner Pál.

Az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára közösségi oldalán egy videót is közzétett a látogatásáról, melyben a járványhelyzet kapcsán arról is beszélt, hogy „a legnagyobb segítséget persze az jelenti most minden egészségügyi dolgozónak, ha minél többen beoltatjuk magunkat!”.

Az új eszközt egyébként Jurák Krisztián állomásvezető vette át dr. Völner Páltól, majd Turi Lajossal kiegészülve kibontották és megtekintették a gépet.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!