Jó ütemben halad a süttői óvoda és bölcsőde építése

„Nagyon jól halad a süttői óvoda és bölcsőde építése! Mindig öröm, ha olyan beruházások valósulnak meg egy településen, amelyek azt mutatják, hogy a fiatalok a szülőhelyükön akarják folytatni az életüket.” – írja közösségi oldalán dr. Völner Pál, aki megtekintette a folyamatban lévő beruházást.

A süttői önkormányzat a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat támogatói döntésének köszönhetően a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) 300 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert egy új óvodai és bölcsődei épület kialakítására.

A projekt keretében egy új, 656 négyzetméteres, kétszintes ingatlan épül: a kivitelezési munkálatait először decemberben látogatta meg dr. Völner Pál, igaz akkor még csak az alapozás készült.

Térségünk országgyűlési képviselője a napokban ismét felkereste a beruházás helyszínét, a közösségi oldalán közzétett fotón látszik, hogy a falak már állnak, sőt a szakemberek már a felső szinten is dolgoznak és készül az épület tetőszerkezete. A helyiek és minden bizonnyal a gyermekek is már nagyon várják, hogy elkészüljön az új óvoda és bölcsőde.

„Köszönet illet mindenkit, aki részt vesz ennek az épületnek a kivitelezésében. Hajrá, Süttő! Hajrá, Czermann János polgármester úr!” – tette hozzá dr. Völner Pál.

(Forrás és kép: dr. Völner Pál közösségi oldala)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!