Változik a forgalmi rend az esztergomi Arany János utcában

Építkezés miatt átmenetileg kétirányúsítják az esztergomi Arany János utca Simor János utca és Petőfi Sándor utca közötti szakaszát. A sárga útburkolati jeleket május utolsó hétvégéjén festették fel, a kijelölt sávot csak a kivitelezés helyszínére érkező járművek vehetik igénybe.

Az említett utca a megszokott rend szerint a 11-es főút felől egyirányú a piac és a kórház felé. Alapesetben a Simor János utca, illetve a Petőfi Sándor utca közötti szakaszon az út bal oldalán lehet parkolni, most ez a lehetőség megszűnik.

Most hogy kijelölték az új, azaz a Petőfi Sándor utcából a piac utcája felé vezető ideiglenes sávot, így az említett helyszínen egészen addig nem lehet parkolni, míg nem állítják vissza a korábbi forgalmi rendet.

Mivel számítani kell arra is, hogy akár több tonnás járművek kanyarodnak majd be a kórház és a Kolping iskola felől az Arany János utcába, így érdemes körültekintőbben áthaladni a kereszteződésen.

Az Arany János utca végén található behajtani tilos táblához, illetve a Simor János utca murvás szakaszának elejére is kitették, hogy csak az építkezésre érkező járművek hajthatnak be a területre.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!