Padkára hajtott, háznak ütközött és felborult egy Suzuki Nyergesújfaluban

Június 3-án, csütörtökön késő délelőtt útpadkára hajtott, majd felborult egy személygépkocsi Nyergesújfaluban, a Kossuth Lajos utcában, a Béke tér közelében – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A baleset helyszínére a város hivatásos tűzoltói vonultak ki: az egység áramtalanította és kerekeire állította a Suzuki Swiftet. A Dorogi-medence azt írja, hogy a kocsi előbb a padkára hajtott, majd nekiütközött egy háznak és végül az oldalára borulva állt meg.

A kocsi hátsó szélvédője betört, az első bepókhálósodott, a kasztnija is behorpadt, sőt az üzemanyagtartály is megsérült: utóbbi miatt a tűzoltók felkészültek az esetlegesen keletkező tűzre is, de végül nem csaptak fel a lángok.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. helyszínre érkező kollégái feltakarították a kifolyt üzemanyagot és lesöpörték a törmeléket az úttestről. A 10-es út nevű csoportban azt írják, hogy a kocsiban egy személy tartózkodott, aki önerejéből kiszállt, de a mentők kivizsgálás céljából kórházba szállították őt.

A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kellett számítani.

(Forrás: komarom.katasztrofavedelem.hu/Dorogi-medence)

(Fotó: 10-es út Facebook csoport (M. Gábor))

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!