Elütöttek egy embert a kesztölci Malom utcában, elhajtott a balesetet okozó személy

Az Esztergomi Rendőrkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetése miatt rendelte el a nyomozást, azzal a balesettel összefüggésben, ami június 6-án történt Kesztölcön – írja a police.hu.

A rendőrségre 2021. június 6-án, vasárnap 6 óra 17 perckor érkezett a bejelentés, miszerint Kesztölcön, a Malom utcában egy ismeretlen elhunyt személyt találtak. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a 39 éves helyi lakos közlekedési baleset áldozata lett.

Azonnal megkezdték az elsődleges intézkedéseket és sikert beazonosítani azt a járművet, amely elgázolta az áldozatot. Az egyenruhások a feltételezett elkövetőt még aznap délután, pontosan 16 óra 45 perckor fogták el a lakásán.

A 43 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. Ellene halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetése miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség  H. Tibort őrizetbe vette, és kezdeményezte, hogy az illetékes ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.

(Forrás: police.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!