Ingyen elvihető virágokat helyezett ki Hernádi Ádám

„Kedves Esztergomiak! A mai napon vásároltam két tálca virágot, amit elhelyeztem a Kapcsolatok Háza udvarán” – közölte június 7-én, hétfőn délelőtt közösségi oldalán Hernádi Ádám, Esztergom polgármestere.

Hernádi Ádám a hétvégén értesült arról, hogy valakik kiszedték a Kis-Duna sétány mentén a virágágyásokba helyezett növényeket. Voltak olyan tartók, melyekben az elkövetők benne hagytak egy-egy darabot, de némelyiket teljesen kifosztották.

Ez a tett abból a szempontból is felháborító, hogy az árusoknál néhány száz forintért hozzá lehet jutni a szebbnél szebb virágokhoz, így érthetetlen, miért így akar valaki spórolni.

Mindenesetre Hernádi Ádám hétfőn elhelyezett néhány virágot a Kapcsolatok háza udvarán és közölte azt is, hogy akinek szüksége van rá, az bátran vihet belőle.

„Azonban kérem, hogy a közterületeinkre kiültetett virágokat mindenki hagyja a helyén, hiszen a város szépsége a közös érdekünk! Köszönöm!” – hívta fel a figyelmet a polgármester.

Reméljük, hogy a jövőben az elkövetők megtisztelik annyival a városvezetést, hogy nem lopják el újfent az elültetett virágokat, továbbá bízunk abban, hogy hozzájuk is eljut Hernádi Ádám cselekedetének híre.

(Forrás: Hernádi Ádám közösségi oldala)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!