Letartóztatták H. Tibort, aki Kesztölcön elütött és magára hagyott egy férfit

A rendőrség őrizetbe vette, kezdeményezésükre az ügyészség indítványozta és a bíróság június 8-án el is rendelte H. Tibornak a letartóztatását, aki június 6-án, vasárnap hajnalban elütötte egy ismerősét Kesztölcön, majd segítség nélkül elhajtott a helyszínről. A férfi holttestét reggel találták meg.

Mint arról korábban beszámoltunk, a rendőrségre 2021. június 6-án 6 óra 17 perckor érkezett a bejelentés, miszerint Kesztölcön, a Malom utcában egy ismeretlen elhunyt személyt találtak. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a 39 éves helyi lakos közlekedési baleset áldozata lett.

A police.hu tájékoztatása szerint azonnal megkezdték az elsődleges intézkedéseket, ami alapján az okozó járművet azonosították. A rendőrségi fotókon is látható, hogy az ütközés erejétől a fehér színű kocsi első szélvédőjének jobb oldala betört, továbbá a kerék fölötti karosszériaeleme, az első lökhárító jobb oldala és a motorháztető is megsérült.

Az egyenruhások a feltételezett elkövetőt 2021. június 6-án 16 óra 45 perckor a lakásán elfogták. A 43 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. Ellene halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetése miatt indult.

A baleset helyszínén a helyiek mécseseket gyújtottak, így emlékezve az áldozatra.

(Forrás és képek: police.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!