Kamerákat telepítettek a Mogyorósbányai Zeneházra

Az elmúlt években több rongálás is történt a mogyorósbányai zeneháznál, éppen ezért a helyi zenekar elhatározása, illetve a községi önkormányzat, valamint Havrancsik Tibor polgármester támogatásának eredményeként kamerarendszert telepítettek az épületre.

A Mogyorósbányai Fúvószenekar tagjai akkor sem pihennek, ha éppen nem próbálnak: most éppen egy régi ötletüket valósították meg, melyre azért volt szükség, hogy megóvják a zeneházukat a vandáloktól. Volt példa arra is, hogy valaki lyukat ütött a külső hőszigetelésre, vagy éppen összetört néhány cserepet.

„Sajnos az elmúlt években egyre több rongálás történt, valamint számos, tisztességtelen viselkedésre utaló jelet találtunk a Zeneháznál, amikről részben itt a Facebookon is értesülhettetek. Hosszas tervezgetés és az anyagi háttér előteremtése után végre megvalósult a térfigyelő kamerarendszer, mellyel így talán megelőzhetjük a rongálásokat.” – írja a zenekar a közösségi oldalán.

Egyúttal köszönetet mondtak Havrancsik Tibor polgármesternek és a községi önkormányzatnak, hiszen segítségük nélkül nem valósulhatott volna meg a beruházás.

„Szintén szeretnénk megköszönni a fűnyírásban való rendszeres közreműködést és a művelődési ház használatát, ha véletlenül kiszorulunk a próbatermünkből. Köszönjük szépen!” – tették hozzá.

(Forrás és kép: Mogyorósbányai Fúvószenekar)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!