Idén is óriáskivetítőn nézhetjük az Európa-bajnokság mérkőzéseit a Széchenyi téren

2021. június 11-én, pénteken este a Törökország-Olaszország mérkőzéssel elstartol a 2020-as Európa-bajnokság. Térségünk minden településén készülnek az egy hónapos futball fiesztára: Esztergom főterén például hideg sör és jó társaság mellett szurkolhatunk a csapatoknak.

Pénteken délelőtt még javában tartott az előkészület a Széchenyi téren, ahol idén is igazi szurkolói arénát alakítanak ki. A Foci EB 2021 Esztergom nevű Facebook oldalon olvasható, hogy öt vendéglátóhely jóvoltából több mint 40 négyzetméteres LED falon követhetjük majd a mérkőzéseket

Emellett a standoknál sört, fröccsöt, gasztronómiai ínyencségeket is megkóstolhatunk. Érdemes lesz időben érkezni ugyanis a helyek száma véges, a nagyobb nívójú találkozókon garantáltan sokan lesznek.

Hernádi Ádám polgármester nemrégiben beszámolt arról, hogy megérkeztek az új rendezvénysátrak, melyeket a főtéri eseményeken fogják használni. Az egységes arculattal rendelkező pavilonok most debütálnak élesben a szurkolói arénában, pénteken délelőtt már mi is találkoztunk velük. Egyébként a vendéglátóhelyeken kívül az önkormányzat is támogatja a szurkolói lelátót.

Az első mérkőzés 11-én, pénteken 21 órakor kezdődik. A Magyarország-Portugália találkozót június 15-én 18 órakor, a Magyarország-Franciaország mérkőzést június 19-én 21 órakor, míg a Németország-Magyarország párharcot június 23-án 21 órakor rendezik meg.

Szurkoljunk együtt a magyar válogatottnak!

(Forrás: Foci EB 2021 Esztergom oldal/Hernádi Ádám közösségi oldala)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!