Tábortűzzel, szalonnasütéssel egybekötött éjszakai túrát rendeznek Sárisápon

Június 19-én, szombaton Szent Iván-éjhez kapcsolódóan éjszakai túrára invitálja az érdeklődőket a sárisápi Háromkőtúra Egyesület – olvasható a civil szervezet közösségi oldalán. Megéri részt venni a Babály-éj Túrán, ugyanis az öt kilométeres útvonal pazar éjszakai panorámát ígér.

A leírásban olvasható, hogy a túra a Sápi-erdő sarkától indul, érinti a Kőszikla-hegy csúcsát is. A résztvevőknek elemlámpa vagy fejlámpa használata kötelező, de lesznek világító jelzések is a terepen, illetve a letölthető track is segíti a tájékozódást.

A kiránduláson mindenki saját felelősségre vehet részt, az itiner 20:00 és 22:00 között vehető át az indulás helyszínén felállított sátornál. Nevezni a helyszínen korlátozott számban van lehetőség, a nevezési díj (1000 forint fejenként) megfizetése kizárólag a helyszínen, készpénzben történik. 14 év alattiak ingyen vehetnek részt a programon, de ők kizárólag felnőtt jelenlétében túrázhatnak.

Nevezni itt lehet.

A szervezők lázasan készülnek a szombatra: a Háromkőtúra Egyesület oldalán is látható, hogy előkészítették a terepet a szalonnasütéshez, így nem érdemes az öt kilométer teljesítése után hazarohanni.

(Forrás: Háromkőtúra Egyesület)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!