Dr. Völner Pál: nagy az öröm, győztek a cseh barátaink

Az idei Európa-bajnokság legnagyobb meglepetését a cseh válogatott okozta, hiszen két góllal győzték le és búcsúztatták a további küzdelmektől az Oranje-t, vagyis a hollandokat. Dr. Völner Pál, térségünk országgyűlési képviselője a helyszínről követte az izgalmakat.

A Hollandia-Csehország találkozót június 27-én, 18 órai kezdettel rendezték meg a budapesti Puskás Arénában. Bár a legtöbb magyar szurkoló a saját nemzeti tizenegyének a mérkőzéseire látogatott ki, most is volt több ezer honfitársunk a lelátón.

Dr. Völner Pál a mérkőzés után a következő gondolatokat írta ki közösségi oldalára:

„Győztek a cseh barátaink, ami nagy öröm. De még nagyobb boldogság az, hogy hazánkban igazán szabadon és önfeledten szórakozhattak a szurkolók, érkeztek is bárhonnan, hiszen nálunk kiemelkedően magas az átoltottság, így nagyon kevés a korlátozás.

Kívánom mindkét ország szurkolóinak, hogy érezzék jól magukat nálunk! Nézzenek körbe Budapesten, kóstolják meg a borainkat, pálinkáinkat, jellegzetes ételeinket, és ha idejük engedi, látogassanak el más vidékekre is – például Esztergomba és környékére!” – fejtette ki véleményét az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára.

A mérkőzéshez hozzátartozik, hogy a cseheken látszott: ők bizony a három pontért érkeztek Budapestre. Az első találatot Tomáš Holeš szerezt, míg a másodikat az a Patrik Schick jegyezte, aki az egész tornán bombaformában játszik.

(Forrás és kép: dr. Völner Pál közösségi oldala)

(Borítókép: MTI/Szigetváry Zsolt)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!