Völner Pál: végre búcsút inthetünk a maszknak!

„Összesen több mint 5,5 millió ember már be van oltva Magyarországon, így újabb könnyítések jöhetnek! Végre búcsút inthetünk a maszknak!” – jelentette be július 2-án közösségi oldalán dr. Völner Pál, Esztergom térségének országgyűlési képviselője.

A politikus kijelentette: Magyarország, a magyar nemzet ismét megmutatta, hogy mi mindenre képes az összefogással.

„Az emberek, amíg tartottak a szigorú járványügyi korlátozások, ott segítettek egymásnak, ahol csak tudtak. Emellett fegyelmezetten betartották a járványügyi előírásokat, és 5,5 millióan már be is oltatták magukat – nem az oltásellenes baloldalra hallgattak, hanem a józan eszükre.” – mondta.

Az Igazságügyi Minisztérium miniszterhelyettese közölte: az egészségügyi dolgozók emberfeletti munkát végeztek az oltási programmal kapcsolatban és a betegek gyógyítása során is – hála illeti őket ezért. Ahhoz, hogy európai és világszinten is az élvonalhoz tartozzunk az átoltottságban, az is kellett, hogy a nyugati vakcinák mellett keletieket is beszerezzünk.

„Mindennek köszönhetően mintegy 1,5 hónappal hamarabb kezdhettük meg az ország újraindítását, mint más államok. Pénteken újabb mérföldkőhöz érkeztünk: több mint 5,5 millió ember van beoltva. Így újabb könnyítések jöhetnek, mind a maszk-használattal, mind a védettségi igazolvánnyal kapcsolatban.” – tette hozzá.

(Forrás és kép: dr. Völner Pál közösségi oldala)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!