Elavult hővezetékeket cserélnek Párkányban

Az Enerbyt Kft. folytatja az elévült hővezetékek cseréjét Párkányban: a munka június végén kezdődött el és a kivitelezés előreláthatólag szeptember 30-ig tart majd. Az említett időszakban korlátozások vannak érvényben – közölte a Párkányi Városi Hivatal.

A vezetékcsere miatt a járókelők nem használhatják a Szűk utcában (Terasy I), a Vörösmarty utcától az óvoda kerítése mentén húzódó járdát. Szintén korlátozásra kell számítani a Szűk utca (Terasy I) a POS 3-as hőcserélő állomástól az óvoda felé vezető szakaszán. Az említett utcában található garázsokat ebből az irányból nem lehet megközelíteni.

A kivitelezés ideje alatt a Terasy II-es lakótelepen a Vörösmarty utcától a POS 4-es hőcserélő állomás között található helyi út sem használható, a garázsokhoz csakis a Béres-part felől lehet behajtani.

Július 6-i helyszíni szemlénk alkalmával tapasztaltuk, hogy a Szűk utcába a Vörösmarty utca felől már nem lehet behajtani. A kerítés mögött már felbontották az útburkolatot, a cserére váró csövekről eltávolították az aszfalt- és földrétegeket.

(Forrás: Párkányi Városi Hivatal)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!