Két embert fenyegetett meg Esztergomban, egyiküket ki is rabolta

Az esztergomi rendőröknek mindössze néhány óra alatt azonosították, majd el is kapták azt a személyt, aki tapétavágó késsel fenyegetőzött, majd megszerezte egy nő értékeit, emellett egy másik személyt is megpróbált kirabolni Esztergomban.

A police.hu tájékoztatása szerint egy órán belül egy rablást és annak kísérletét is elkövette egy 55 éves piliscsévi nő, akit az esztergomi rendőrök vettek őrizetbe 2021. július 13-án.

A rendőrségre előző nap este érkezett bejelentés, miszerint egy ismeretlen elkövető a Mária Valéria híd lábánál egy tapétavágó késsel megfenyegetett egy nőt, elvette a táskáját, kivette a benne lévő pénzt, majd elfutott.

A helyi egyenruhások azonnal kivonultak a helyszínre, és még zajlott a sértett meghallgatása, amikor egy másik nő odament hozzájuk. Elmondta, hogy nem sokkal korábban őt is megtámadta ugyanaz az elkövető, de mivel ő elszaladt, nem tudta kirabolni.

Így a rendőröknek már két bűncselekményt kellett felderíteniük. Azonnal megkezdték az adatgyűjtést, és még aznap azonosították az elkövetőt, akit másnap reggel elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra.

(Forrás: police.hu)

(Borítókép: illusztráció/awerenessng.com)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!