Colas: Tilos belépni az épülő Ipoly-híd munkaterületére

Az ipolydamásdi hídhoz vezető csatlakozó út építésével kapcsolatban lakossági felhívást tett közzé a Colas Út Zrt., melyben arra hívják fel a lakosok figyelmét, hogy szigorúan tilos belépni a munkaterületre – olvasható a Szobinfó oldalra feltöltött tájékoztatóban.

Mint arról korábban beszámoltunk, 2023-ban avathatják fel az Ipolydamásd-Helemba hidat, mely több mint két évtized után kapcsolatot teremt a határmenti települések között. A létesítmény alapkövét július 2-án rakták le Ipolydamásdnál, sőt egy időkapszulát is elhelyeztek.

Június 22-én felavatták az Ipolydamásd-Szob kerékpárutat, melynek a nyomvonala éppen a majdani hídhoz vezető régi útnál ér véget. Mivel a két keréken közlekedők akarva-akaratlanul is belefutnak a zajló építkezésbe, így a Colas a bringások érdekében közleményt adott ki.

A Szobinfón megjelent tájékoztatóban azt írják, hogy a társaság végzi a 121125. számú út kivitelezését, ami keresztezi a Szob irányából érkező kerékpárutat.

„Ezúton felhívjuk a tisztelt lakosság figyelmét, hogy a munkaterületre belépni szigorúan tilos és balesetveszélyes! A munkaterület határai jól látható módon meg vannak jelölve szalagokkal és táblákkal.” – olvasható a tájékoztatóban.

(Forrás és kép: Szobinfó)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!