Csolnokra is szavazhatunk a Legvirágosabb úti cél versenyben

Július 25-ig a képek alatti a reakciógombok megnyomásával szavazhatunk, hogy mely település nyerje meg a Legvirágosabb úti cél verseny kétezer fő feletti falvak kategóriáját. Térségünkből egyedül Csolnok szerepel a listán, így aki teheti, szavazzon az egykori bányásztelepülésre.

Közismert, hogy a csolnoki civil szervezetek, az önkormányzat és en bloc a lakosság is nagy gondot fordít arra, hogy a község rendezett legyen és egyre szebb arcát mutassa. Az utcákon lépten nyomon virágokba és különböző dekorációkba botlunk, sőt ha Dorog felől érkezünk meg a faluba, akkor a domboldalon még Csolnok címerével is találkozunk.

Külön öröm, hogy egyre többen elismerik az igyekezetüket és nem véletlen az sem, hogy idén is szerepelnek a megmérettetésben. A fotók láttán bátran mondhatjuk, a községek között ádáz harc folyik majd az első helyért: a nyertes helység oklevéllel és tárgyi jutalommal gazdagodik, míg egy voksoló kertészeti utalványt kap.

A szervezők közölték: szavazni 2021. július 25-én éjfélig lehet, a képek alatt a reakciógombok megnyomásával. Csolnokra ITT LEHET LEADNI a voksunkat (a képre kell nyomni egy tetsziket/likeot).

Ez azonban csak a játék fele, mivel nyereményjátékban is részt vehetünk. Ehhez mindössze arra van szükség, hogy a csolnoki poszt alá írjunk egy kommentet a település nevével.

Ez azonban csak a játék fele, mivel nyereményjátékban is részt vehetünk. Ehhez mindössze arra van szükség, hogy a csolnoki poszt alá írjunk egy kommentet a település nevével. A Szavazási album egyébként itt, míg a részletes játékszabály itt érhető el.

(Forrás és kép: Virágos Magyarország Facebook oldal)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!