Győzelemmel zárta a felkészülési időszakot a Dorogi FC

Győzelemmel kezdte és idegenbeli sikerrel zárta a Merkantil Bank Ligában szereplő Dorogi FC a felkészülési időszakát. A menetrend feszes volt, július 7-én pedig két ellenféllel is megküzdött az NB II-es gárda.

A 2021/22-es szezonra készülő alakulat elsőként az Érdi VSE csapatát látta vendégül a Tokod-Üveggyárban található Monostori Tivadar Utánpótlás Központban és 3:1-es sikert arattak.

Ezután következett az FC Ajka elleni idegenbeli találkozó, mely 0:0-ás döntetlennel zárult. Érdekesség, hogy ezen a meccsen újabb saját nevelésű dorogi játékos, a 2004-es születésű Pohner Zsolt is szerephez jutott.

Július 7-én gólgazdag mérkőzésen győzték le 4:3-ra a BVSC-Zuglót, majd 2:1-re múlták felül az NB III-as Komárom VSE-t. Mindkét találkozón pályára léphetett az U19-es csapat egy-egy tehetsége.

Július 17-én, a Soroksár ellen vívták utolsó hazai találkozójukat, melyen 0:1-es vendégsiker született. A felkészülési időszak utolsó párharcát Szlovákiában játszották. A Dorogi FC az FK Marcelová-hoz látogatott és 1:2-re győzték le a vendéglátókat.

Az NB II-es szezon augusztus 1-jén kezdődik. A Dorogi FC a Nyíregyháza Spartacus csapatával csap össze Balmazújvárosban.

(Forrás és kép: Dorogi FC)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!