Maráz Zsuzsanna ezúttal a Korinthosz Ultra Running Race versenyen remekelt

Maráz Zsuzsanna 15:56:17-es idővel – ami egyben pályacsúcsot is jelentett – végzett első helyen a női mezőnyben az augusztus 6-án Szekszárd térségében megrendezett Korinthosz Ultra Running Race verseny 160 kilométeres futamában.

Az esztergomi futónő elképesztő eredményeket produkál: elég visszagondolnunk arra, hogy tavaly októberben összetettben ötödik lett, míg a nők között elsőként ért célba a XIV. NN Ultrabalaton versenyen.

Ebből kifolyólag most is számítani lehetett arra, hogy ismét jó eredménnyel rukkol elő. Maráz Zsuzsanna ezúttal a Korinthosz Ultra Running Race-n szerepelt, ami nem csak nevében kötődik a görögországi versenyhez.

Városunk sportolója a hosszabbik, 160 kilométeres távra nevezett be. A mezőnnyel együtt Szekszárdról indult el, majd Sióagárd – Bogyiszló – Sükösd – Érsekcsanád – Baja – Érsekcsanád – Sükösd – Bogyiszló és Sióagárd érintésével ért vissza a Tolna megyei megyeszékhelyre.

A 6104-es rajtszámmal induló Maráz Zsuzsanna összesítésben a negyedik helyet szerezte meg, míg kategóriájában ő volt az a futó, aki elsőként teljesítette a pontosan 161,5 kilométeres etapot. Érdekesség, hogy az abszolút győztes Erős Tibor augusztus 7-én, szombaton 0:10 perckor, míg Maráz Zsuzsanna 02:56-kor haladt hát a célvonalon.  Hernádi Ádám polgármester a városlakók és saját nevében is gratulált az elért eredményhez.

„Köszönöm mindenkinek a sok szeretetet, a támogatást, a szurkolást. Szabó Gábor edzőmnek pedig a felkészítést.” – írta a verseny után Maráz Zsuzsanna a közösségi oldalán.

Gratulálunk!

(Forrás és kép: korinthosz.hu/Maráz Zsuzsanna Facebook oldala/runtiminig.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!