Elütötte a vonat Dorogon, mentőhelikopterrel szállították kórházba

Augusztus 23-án, hétfő délután a Nyugati pályaudvarról 17:21-kor Esztergomba indult Z72-es vonat (2076) Dorog állomásra érkezve elsodort egy a sínek között tartózkodó gyalogost – közölt a MÁVINFORM. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

A vasúttársaság kora este közölte, hogy a helyszínelés miatt az érintett szerelvény nem közlekedik tovább, a forgalom az állomás többi vágányán haladt. A szerelvényforduló miatt az Esztergomból 19:05-kor a Nyugati pályaudvarra induló G72-es vonat (2031) nem közlekedett.

A Dorogi-medence a megyei rendőr-főkapitányságtól megtudta, hogy egy 1970-ben született nőt vélhetően figyelmetlenség miatt ütött el a vonat. A hölgy ugyanis a gyalogosok részére kijelölt átkelőhelyen lelépett a sínekre, a szerelvény pedig elütötte. A portál úgy tudja, hogy a nő fejsérülést szenvedett és mentőhelikopterrel szállították kórházba.

A tűzoltókat is a helyszínre riasztották, csakhogy a mentősök még a lánglovagok megérkezése előtt megkezdték a sérült személy ápolását, így érdemben nem kellett beavatkozniuk.

(Forrás és kép: Dorogi-medence/MÁVINFORM)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!