Átvehette Elődné Lukács Erzsébet a Magyar Ezüst Érdemkeresztet

Augusztus 25-én, a bajnai képviselő-testület ülésén a közösségi házban vehette át Elődné Lukács Erzsébet Bajna és Epöl jegyzője dr. Völner Pál országgyűlési képviselőtől a Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést.

Az elismerés átadását követően Elődné Lukács Erzsébet köszönetet mondott dr. Völner Pálnak és Pallagi Tibor polgármesternek a jelölésért, és kiemelte: a települések vezetői, a képviselő-testületek nélkül nem érdemelhette volna ki a kitüntetést.

A jegyző asszony röviden felidézte életútját: megtudhattuk, hogy először Nagysápon dolgozott jegyzőként, majd 1995-től a szomszédos Bajnán tölti be ezt a pozíciót, sőt 2013-től Epölön is ő a jegyző.

„A cél szent ma is, mindig az volt. Településem, településeim lakóinak jóléte, a törvények, és a választott képviselők szándékainak, döntéseinek megvalósítása, saját emberségem és jóérzésem alapján.” – fogalmazott Elődné Lukács Erzsébet.

A jelenlévők – köztük Elődné Lukács Erzsébet férje, Pallagi Tibor és Tácsik Attila epöli polgármester – a gratuláció mellett virágcsokrokkal is köszöntötték a jegyző asszonyt, hiszen az elismerés átadásának napján ünnepelte születésnapját.

A pezsgővel való koccintás előtt Pallagi Tibor mondta el gondolatait. Azt kívánta, hogy még sokszor jöjjenek össze ilyen örömteli pillanatra és jó munkát, valamint egészséget kívánt a két település jegyzőjének.

Dr. Völner Pál a helyszínen, majd később közösségi oldalán is méltatta Elődné Lukács Erzsébetet, „aki nemcsak nagy szakértelemmel, hanem elkötelezetten, hivatástudattal is végzi a munkáját Bajna, Epöl és a bajnaiak, epöliek érdekében.”

(Forrás: Hídlap/dr. Völner Pál közösségi oldala)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!