Hátrányba került, egyenlített, majd legyőzte a Tiszakécskét a Dorog

Bár viszonylag hamar hátrányba került, még az első félidőben egyenlített a Dorogi FC, mely a második félidőben egy értékesített büntetővel megfordította az állást és végül elvitte a három pontot Tiszakécskéről.

A Merkantil Bank Liga 6. fordulójában az újonc Tiszakécskei LC otthonába látogatott a Dorog. A hazaiak már a 17. percben megszerezték a vezetést: a hazaiak tizenegyest kaptak és Szalay Szabolcs élt is a lehetőséggel (1:0).

A hátrányba került vendégeket igencsak felcsigázta a büntető, bátrabban támadtak, átvették az irányítást, a nyomást pedig a 34. percben sikerült gólra váltani, amikor is Izing Martin egy szögletet követően Holczer kapujába fejelt (1:1).

A második félidőben továbbra is mezőnyfölényben játszott a Dorog, sőt a 63. percben a fordítás is összejött. Horváth Attila kezezése után újabb büntetőt ítélt a játékvezető, ezúttal a Bányász javára. Tomás Lénárt, a Dorogi FC csapatkapitánya állt a labda mögé és magabiztosan értékesítette a tizenegyest (1:2).

A mérkőzés utolsó negyedórájában ismét aktivizálta magát a Tiszakécskei LC, ám hiába küzdöttek, nem jött össze az egyenlítés, így a Dorog hazavihette a három pontot. A Dorogi FC jól kezdte a szezont, 6 forduló után 12 ponttal a második helyen áll a tabellán.

(Forrás: Nemzeti Sport Online)

(Fotó: Dorogi FC)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!