Egy év kihagyás után újra megrendezték a Lábatlani Építők és Vállalkozók Napját

Horgászverseny, focikupa, sőt koncertek is szerepeltek a szeptember 11-én megrendezett a Lábatlani Építők és Vállalkozók Napjának programjai között. A hivatalos megnyitón dr. Völner Pál méltatta a cégeket, hiszen a pandémia alatt is rendületlenül dolgoztak, az ország pedig nem állt le.

A reggeli órákban elstartolt a Táti-tónál a horgászverseny, melyet Újvári Viktor, a Calmit Kft. versenyzője nyert meg 13630 ponttal a második helyen végzett Szabó Sándor (Silocem Kft., 10725 pont) és Kriszlán Tibor (Calmit Kft., 7990 pont) előtt. Kriszlán Tibor emellett egy különdíjat is bezsebelt, ugyanis ő fogta a legnagyobb halat, egy 7,2 kilogrammos pontyot.

Az Építők Napi „Focigála” is kellő izgalmakat tartogatott magában, a 2. helyen holtverseny született, mivel még gólkülönbség alapján is egyformán állt a Calmit csapata és az Építők válogatottja. A kupagyőztes a Vasbeton alakulata lett.

A hivatalos megnyitón elsőként Galler Károly, a Lábatlani Vasbetonipari Zrt. vezérigazgatója szólalt fel, aki elmondta, hogy több helyi cég és az önkormányzat jóvoltából jöhetett létre a rendezvény.

Dr. Völner Pál, a térség országgyűlési képviselője a világjárványra is kitért: úgy véli, a gazdaság szereplőinek, tehát a cégek és a munkavállalók kitartása kellett ahhoz, hogy a nehéz időkben se álljon le az ország. Végezetül jó szórakozást kívánt minden résztvevőnek.

A beszédek után a szabadtéri nagyszínpadhoz invitálták a jelenlévőket, ahol elsőként Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar lépett fel, majd a Szalai Band közreműködésével utcabállal zárták a programot.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!