Richter Gedeon közösségi termet avattak a dorogi művelődési házban

A Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének 500 ezer forintos támogatásával sikerült új funkcióval megtölteni a Dorogi József Attila Művelődési Ház egy régi, raktárként funkcionáló helyiségét. A fiatalok immár közösségi teremként használhatják a szobát – írja a dorog.hu.

– A padlótól a mennyezetig a munkatársak segítségével kapott új arculatot a terem, a művelődési ház legújabb közösségi terme – mondta Szabó-Berghauer Zoltán intézményvezető.

A helyszínen az is elhangzott, hogy a szoba aljzatát is felújították, hiszen rossz állapota miatt új terülőbetonnal látták el, majd erős használatra tervezett laminált padlót is leraktak. Emellett újrafestették a termet, új berendezési tárgyak, színes babzsákok, formálható asztalok kerültek a közösségi térbe, amelynek használói a Zsigmondy-gimnázium diákönkormányzatának tagjai lesznek. A dorogi önkormányzat tájékoztatása szerint a laza, barátságos berendezés hozzájárul a diákok korosztályához illeszkedő, barátságos légkör megteremtéséhez.

Sőt a vállalat néhány arculati, dekorációs elemről is gondolkodott: az egyik például a dorogi gyáregység történetét mutatja be, de a falra felkerült egy olyan világtérkép, melyen az látható, hogy hol található a főhadiszállás (headquaters), illetve egyes országokban milyen létesítményei vannak a cégnek.

Garai Zoltán, a dorogi telephely főmérnöke elmondta, nagyon örül az új találkozási pont kialakításának. Közvetlen kapcsolat, jó beszélgetések, pályaválasztásban való segítségnyújtás – ez mind-mind megvalósulhat az új színtéren.

(Forrás: dorog.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!